Om mig och mina kontaktuppgifter

 

Jag heter Helen Westerlund och bor i Sörnedansjö ca 3 mil väster om Sundsvall i Västernorrlands län där jag också har den mesta av min jaktmark utanför husknuten. Jag är en utpräglad småviltjägare även om vildsvin i Tyskland ingår i menyn men det hör inte till mina vanliga jaktbyten. På våren kombinerar jag frösådder och trädgårdsdrömmar med tysta pass vid bävertillhåll.

 

Hösten viker jag uteslutande åt fågeljakten och den försiggår i våra djupa skogar i Västernorrland och på gränsen till Jämtland. Jag började med korthårig vorsteh 1992  och köpte min första egna 1993 och har alltsedan dess jagat aktivt varje år.

 

1996 blev jag färdig lydnadsinstruktör inom SBK. I mitten av -90 talet utbildade jag mig till figurant och sedan testledare för mentaltester och mentalbeskrivningar, också det inom SBK. De senaste åren har jag uteslutande haft kurser åt jägare med hund genom Jägareförbundet. I Svenska Blå Stjärnan är jag instruktör i Första hjälpen på hund. Sedan 2001 innehar jag kennelnamnet Stersmyras där jag har en liten uppfödning av kh vorsteh för jakt.

 

 

 

Helen Westerlund

Hem + 46 060- 234 88

Mobil; 070 – 219 69 02

helen_westerlund(at)hotmail.com

 

 

 

 

 

Med korthårig Vorsteh sedan 1992 och engelska stående sedan 1997     

Jag är medlem i:                   

Svenska Vorsteh klubben

Svenska Pointerklubben

Tyska korthårs klubben Deutch Kurzhaar Verband

Svenska Kennelklubben

Svenska Blå Stjärnan